Algemeen

  • Om de levering zo soepel mogelijk te laten verlopen, bestel 2 dagen vooraf aan de leverdag die u gewend bent.
  • Controleer altijd uw gegevens bij het plaatsen van een order en op de ontvangen orderbevestiging (is uw 06-nummer bij ons bekend en klopt het adres?)
  • Voor een permanente adreswijziging dient u een mail te sturen naar vraag@lotgering.nl. U kunt per order een tijdelijk afleveradres aanpassen.

Bestellen

Om het afleveren zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u volgende punten in acht te nemen:

  • Wij leveren niet uit in het weekend! Wel is onze verkooppunt in Abcoude open op zaterdag.
  • Houdt uw mail goed in de gaten na het plaatsen van een order, om op de hoogte te blijven van de dag van levering. Wij plannen ook s’ nachts om zo snel mogelijk te kunnen leveren, d.w.z. mogelijk staat onze chauffeur al de volgende dag aan uw voordeur. Let op: wij houden onze routes zo beknopt mogelijk en trachten vaste, economische bezorgschema’s te handhaven. (Voor de vermindering van onze CO2 footprint, elk beetje helpt!)
  • Bestel als u daadwerkelijk wilt ontvangen en niet alvast vooruit. Wij kunnen orders niet vooruit inplannen en onze interne processen zijn gebaseerd op ‘DIY’-klanten. Zo kunnen wij de prijs laag houden.
  • Neem op de dag van levering contact op met de chauffeur voor een tijdsindicatie. Hij of zij is op de hoogte van de planning voor die dag en de drukte in het verkeer op dat moment.
    Graag in het opmerkingenveld op de order vermelden, waar we het voer neer kunnen zetten. Indien op het moment van leveren niemand thuis kan zijn.

Afhalen

In de bestelapplicatie kunt u aangeven dat u het vlees wilt afhalen en eventueel op locatie wilt betalen

Verkooppunt Zaandam NIEUW ADRES

Sluispolderweg 59
1505 HJ Zaandam

Pinnen is mogelijk

Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Verkooppunt Abcoude

Boerderij Lotgering
Botshol 12A
1391 HN Abcoude
Let op: hier is geen pinbetaling mogelijk

Donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

 

Het verkooppunt bevindt zich op een boerderij midden in de polder, u rijdt over smalle wegen, houd hier rekening mee! OP dit moment is de boerderij via de hoofdweg vauit de N201 \alleen via omwegen bereikbaar. Alle andere routes zijn open.
Dieren op de Boerderij zijn hobbymatig en worden niet gebruikt voor Lotgering Vers Vlees voor de Hond en Kat.